Op dit prachtige familie bungalowpark aan de rand van de Veluwe wordt continue geïnvesteerd om de gasten het zo aangenaam mogelijk te maken. Bungalows en Chalets worden met regelmaat geüpdatet, maar ook de tuinen en faciliteiten daarbuiten. Hieronder een overzicht van reeds uitgevoerde werkzaamheden:

  • Renovatie terrassen rondom Zwembad
  • Vervangen algemene Erfafscheidingen op het park
  • Renovatie diverse tuinen bungalows en chalets

Bij het ontwerp rondom het Zwembad was het uitgangspunt om naast openheid ook privacy te creëren. Openheid mede voor de veiligheid, privacy om rust en kleinschaligheid uit te stralen. Combinatie van schuttingen met hagen zorgt voor deze rustgevende sfeer. Borders, sierbomen en bloembakken maken het geheel af voor de gezellige familiare uitstraling.

Diverse Erfafscheidingen op het park zijn vervangen, o.a. rondom de milieustraat en rondom entree. Hierbij is rekening gehouden met de uitstraling van de omgeving. Gebruik van robuust duurzaam hout, keien en groenblijvende klimbeplanting zorgt voor afwisseling.

Laatste tijd worden continue diverse bungalows en chalets gerenoveerd. Elk voorzien van eigen uniek tuinontwerp. Privacy, groen en diverse details welke herinneren aan de Veluwe zorgen voor de juiste verhouding met de omgeving.